2012. február 19., vasárnap

Hoko-Tate (egy érdekes TV műsor)

Gondoltam, itt az ideje bemutatni nehany erdekes japan tv musort! Sok marhasag is megy a dobozban, de van nehany jo, ezek egyiket szeretnem, ha megismernetek! A musor cime: Hoko-Tate, vagyis "Darda-Pajzs". Lenyege, hogy ket ember, vagy csapat merkozik meg egymassal, ugy, hogy mindket fel olyasvalamivel all ki, ami legyozhetetlen a maga nemeben. Ezek a "valamik" persze egymassal pont ellentetes dologra torekszenek. A musor, az izgalom fokozando, harcias zenekkel alafestve, fokozatosan spannolva a nezot, hosszu folvezetesben mutatja be mindket versenyzo legyozhetetlennek velt kepesseget, aztan jon a megmerkozes! A musor epp most megy, tehat egyenesben kozvetitem! A mai ket megmerkozo:

Arbas

a rendorkutya-akademiat vegzett nemet juhasz, akinek 74 eves kikepzonenije allitja: nincs olyan dolog, amit ez a nemes eb ki ne tudna szagolni, meg ne tudna talalni.

ellenfele

A hiperszuper mosogatoszer

Ami fejlesztoje szerint olyan tisztara most mindent, hogy a legmikroszkopikusabb szennyezodest, nyomot, szagot is eltunteti a tanyerrol.

A merkozes szabad teren zajlik, a studioban elore fogadnak a nyerore. A merkozes helyszinen kis szurkolotabor sorakozik fol a versenyzok mogott, akik jelen esetben egy Nemet juhasz es egy Mosogatoszer-specko geppel. Mindenfele makacs "szagokat" helyeznek a tanyerra, etelek formajaban. Mi mindketten a blokire fogadunk!!! Hat lassuk!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése